Veel gestelde vragen (FAQ)

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen die informatie kunnen bevatten waarnaar u op zoek bent. Als u meer informatie nodig heeft of een andere vraag hebt die hieronder niet wordt vermeld neem dan contact met ons op.

Vraag: Hoe word de productkwaliteit gecontroleerd?
A: Elk product wordt gedurende het hele proces getest. U kunt vertrouwen op al onze interne procedures, van productie en opslag, tot orderverwerking en verzending aangezien we geregistreerd zijn bij ISO 9001.

Vraag: Kunnen jullie een aangepaste sensor maken?
A: Ja, dat kunnen we! Het duurt een paar dagen langer, maar we kunnen vrijwel elke soort temperatuursensor maken. Onze technici zijn direct beschikbaar om u te helpen. We produceren en leveren al meer dan 45 jaar temperatuurmeetproducten. We kunnen een probleem met u doornemen of u kunt per e-mail extra technisch advies sturen. Bellen mag altijd.

Vraag: is er een minimale bestelwaarde?
A: We hebben geen minimale bestelwaarde.

Vraag: Wat zijn de verzend/administratiekosten?
A: voor bestellingen onder de 1000 euro rekenen wij 20 euro. Wij leveren Franco indien er voor 1000 euro of meer besteld word.

Vraag: Wat is de levertijd?
A: We hebben een uitgebreid assortiment producten. Als het artikel dat u nodig hebt op voorraad is, kunnen we normaal binnen een paar dagen leveren. Dit sluit bepaalde instrumenten uit die een aantal weken nodig hebben om te verzenden.

Vraag: Hoe open ik een account?
A: Bel ons of stuur een bestelling via onze website of per mail. U ontvangt dan een rekening van ons na levering. Als alternatief kunt u op de website ook betalen met Visa Credit, Visa Debit of Mastercard. Vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

Vraag: Hoe zit het met retourneren?
A: Als u niet tevreden bent met iets dat wij u hebben geleverd, kunnen deze indien niet gebruikt binnen 14 dagen in de originele verpakking worden geretourneerd, we zullen deze geretourneerde artikelen dan crediteren. De verzendkosten worden niet gecrediteerd. Let op dat sommige items zoals maatgemaakte producten niet kunnen worden geretourneerd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag: Levert u ATEX / IECEx-gecertificeerde producten?
A: Ja, maar vanwege de technische aard van deze producten en de omgeving waarin ze worden gebruikt, zijn ze niet uit voorraad beschikbaar. Meer informatie vindt u hier: www.tc-atex.com

Vraag: Bieden jullie In-House of UKAS-kalibratie aan?
A: We kunnen beide bieden; we zijn volledig uitgerust om UKAS en in-house kalibratie aan te bieden in ons eigen laboratorium, neem contact met ons op voor meer informatie.

We kunnen een heel groot assortiment temperatuursensoren, controllers, kabels en accessoires leveren. Maatgemaakte producten volgens uw specificatie/tekening is ook mogelijk.