Wat doet TC Meet- & Regeltechniek B.V. met uw gegevens?

TC Direct doet er alles aan uw privacy te beschermen en een service te bieden waar u op kunt vertrouwen. Het volgende privacybeleid is van kracht voor TC Ltd en alle dochterondernemingen (hierboven vermeld), hierna vermeld als ‘het bedrijf’. Alles verzamelde persoonlijke gegevens worden beheerd door: TC Meet en Regeltechniek BV, Postbus 2734, 6030 AA Nederweert, Nederland.

Verzamelen van Persoonlijke Gegevens – Hoe worden ze Gebruikt

Het Bedrijf neemt de privacy van onze klanten extreem serieus en wij zullen persoonlijke gegevens (zoals volledige naam, functie/afdeling, telefoonnummer en emailadres) enkel gebruiken om onze klanten een correcte en professionele service te bieden, of om contact op te nemen over orders die u geplaatst heeft bij ons. Wij zullen uw gegeven nooit doorgeven aan een derde partij; wij gebruiken uw gegevens enkel legitieme, zakelijke redenen. We zullen u in geen geval vragen voor hoog risico gevoelige, of gevoelige persoonlijke informatie, omdat deze niet van belang is voor de service die wij bieden. De informatie die u verstrekt, wordt handmatig verwerkt en er zijn geen geautomatiseerde handelingen nodig om onze klanten van dienst te kunnen zijn.

Cookies – Bewaren wij uw Betalingsgegevens?

Wij maken geen gebruik van tracking cookies of pixels om persoonlijke gegevens te verzamelen of op te slaan en er worden geen creditcard- of bankpasgegevens opgeslagen bij het plaatsen van een bestelling bij ons. Alle debet- of creditcardgegevens die ons mondeling worden doorgegeven, worden vernietigd onmiddellijk nadat de bestelling is verwerkt, volgens ons bedrijfsbeleid en onze procedure met betrekking tot de verwerking van bestellingen, beveiliging en privacy. Onze website is volledig beveiligd door Secure Sockets Layer (SSL) software die de informatie die u invoert versleutelt.

Marketing – Welke Keuzes Heeft U?

Wij sturen u graag technische informatie over custom producten en diensten die wij leveren of de actuele prijzen van onze voorraad. Dit is hoogstens twee keer per jaar, via de post. Als u akkoord bent dat deze informatie naar u wordt verzonden, hoeft u niets te doen, maar u hebt het recht om op elk gewenst moment af te zien van het ontvangen van deze informatie als u denkt dat deze niet langer relevant of noodzakelijk is.
Als u momenteel technische literatuur van ons ontvangt en toestemming daarvoor wilt intrekken, gebruik dan het onderstaande formulier om u af te melden.

Opt Out - Contact Gegevens


Bedrijfsnaam


Naam


Titel/Afdeling.


Email


Telefoon


Wij gebruiken de gegevens die u verstrekt altijd alleen om contact met u op te nemen en zullen nooit uw gegevens bekendmaken.

Verwijder mijn gegevens aub uit uw Mailing ListsLaat het ons weten

Als u een klacht wilt indienen over het type literatuur dat u heeft ontvangen of als u vindt dat wij niet correct hebben gehandeld of zoals hierboven vermeld in dit privacybeleid, kunt u dit doen door een e-mail te sturen naar info@tcdirect.nl